BEDRIJFSKLEDING

VAN T-SHIRT EN WERKBROEK TOT NETTE KLEDING

HET VISITEKAARTJE VOOR UW BEDRIJF

De beste en mooiste bedrijfskleding in eigen huisstijlkleuren én met eigen logo

Representatieve bedrijfskleding is, naast noodzakelijk, ook het visitekaartje voor het bedrijf. Bedrijfskleding moet veilig zijn voor elke branche, maar zeker ook comfortabel zitten met de juiste uitstraling voor iedereen. Dat weten wij als geen ander en daarom helpen wij graag bij het vinden van het juiste kledingpakket voor jou en het personeel.

Bij ons vind je bedrijfskleding van onder andere de volgende merken: Blaklader workwear, Snickers, Havep, Dassy, Santino, New Wave, HMZ, 247 jeans, ECC couture, Made to match.

Persoonlijke aandacht

Op locatie of in onze showroom/winkel

Volledige ontzorgen

Voor elke branche geschikte bedrijfskleding

Onze ervaren medewerkers zijn op de hoogte van de veiligheidseisen, trends en ontwikkelingen binnen elke branche en stellen graag met jullie een passend kledingpakket samen.

^

Werkkleding

^

Zorgkleding

^

High visibility kleding

^

Brandwerende -/ veiligheidskleding

^

Horecakleding

^

Promotiekleding

^

Representatieve kleding

BEDRIJSKLEDING IS MAATWERK

Personalisatie

Wanneer we samen de kleding en het gewenste kledingpakket hebben samengesteld is het tijd om de bedrijfskleding te personaliseren naar wens met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of andere bedrijfsgegevens.

De kleding wordt bedrukt of geborduurd met het bedrijfslogo of -gegevens. Wij laten je graag zien hoe we samen een eindresultaat behalen waar we allemaal tevreden mee zijn en waar je trots op kunt worden!

Laat uw kleding bedrukken bij Graafstra Bedrijfskleding

Bedrukken

Graafstra bedrijfskleding heeft een eigen drukstudio waar we jouw bedrijfskleding zelf bedrukken.

Doordat we het bedrukken in eigen beheer hebben kunnen we snelle levertijden hanteren

Aan de hand van het logo laten wij naar wens transfers maken die we vervolgens met de beste machines en de juiste technieken op de kleding drukken. De transfers kunnen van 1 kleur tot full colour worden gemaakt, we denken dan ook graag mee voor een mooi ontwerp voor op de bedrijfskleding.

Borduren

Wil je een iets andere (chiquere) uitstraling van de bedrijfskleding, dan kan het borduren van het logo een goede optie zijn.

Wij werken samen met de beste borduurstudio’s. Door korte lijnen en goede samenwerking kunnen we hierdoor snel een prachtig resultaat realiseren.

Aan de hand van het logo wordt een borduurkaart ontworpen. Het logo wordt vervolgens geborduurd met een kleurecht en slijtvast garen (keuze uit 400 kleuren) die wasbaar zijn tot 95 graden.

Bedrijfskleding wasserij zonder wurgcontracten! Bij Graafstra Bedrijfskleding Oosterwolde

Bedrijfskleding wasserij

Bedrijfskleding wassen is tijdrovend en kan een kostenpost worden, kleding kan verkleuren en/of kapot gaan. Graafstra Bedrijfskleding beschikt ook over een eigen wasserij waar wij de bedrijfskleding industrieel reinigen.

Ontzorgen is hierbij onze kracht! Zonder wurgcontract!

Jullie kleding wordt naar wens opgehaald, gewassen, (en indien nodig) gerepareerd, gevouwen en weer op het bedrijf afgeleverd. Dit kan zelfs tot ín de lockers van je medewerkers.

Bedrijfskleding voor elke branche

Wij ontvangen je graag in de winkel voor een passend advies.
Samen kijken wij wat het beste kledingpakket is. Geen tijd voor onze winkel? Dat hoeft geen probleem te zijn, we komen graag langs.