WERKKLEDING

FUNCTIONEEL, INNOVATIEF & KWALITATIEF

TOTAAL PAKKET

Werkkleding moet in ieder geval lekker zitten en beschermend zijn

Van werkjas tot overall, van werkshort tot bodybroek en van t-shirt tot winterjas, voor een totaalpakket aan werkkleding voor verschillende branches ben je bij Graafstra Bedrijfskleding in Oosterwolde aan het juiste adres. Samen kijken we naar de juiste materialen, veiligheidseisen en wensen voor een passend kledingpakket voor het bedrijf.

Veiligheid & comfortabel

Praktisch & functioneel

Gepersonaliseerd

Innovatief & moderne looks

Kom voor je bedrijfskleding naar Graafstra Bedrijfskleding in Oosterwolde, gewoon omdat het kan.

Bedrijfskleding wasserij

Bedrijfskleding wassen is tijdrovend en kan een kostenpost worden, kleding kan verkleuren en/of kapot gaan. Graafstra Bedrijfskleding beschikt ook over een eigen wasserij waar wij de bedrijfskleding industrieel reinigen.

Ontzorgen is hierbij onze kracht! Zonder wurgcontract!

Jullie kleding wordt naar wens opgehaald, gewassen, (en indien nodig) gerepareerd, gevouwen en weer op het bedrijf afgeleverd. Dit kan zelfs tot ín de lockers van je medewerkers.

Bedrijfskleding wasserij zonder wurgcontracten! Bij Graafstra Bedrijfskleding Oosterwolde

VOOR ALLE BRANCHES

Van overall tot high tech kleding

Goed passende, comfortabele en representatieve werkkleding is binnen veel beroepen onmisbaar. Daarnaast moet werkkleding aan de gestelde veiligheidseisen van de branche voldoen. Wij werken samen met prachtige merken waardoor we voor elke branche een mooi werkkledingpakket kunnen samenstellen en naar wens kunnen personaliseren.

BOUW
INSTALLATIEBRANCHE
INDUSTRIE
TRANSPORT
ZORG
HOVENIERS
SCHILDERS
HORECA
OVERHEID
OFFSHORE
AGRARISCH
ZAKELIJKE BRANCHE

Personaliseren

Borduren of bedrukken?

Om van de werkkleding ook het zichtbare visitekaartje te maken kunnen wij uw kledingpakket personaliseren. Van werktruien, t-shirts en polo’s tot softshelljassen, werkjassen en werkbroeken. Bijna alle werkkleding kunnen wij van het bedrijfslogo of tekst voorzien. 

Graafstra bedrijfskleding heeft een eigen drukstudio waar we de bedrijfskleding zelf bedrukken. Doordat we het bedrukken in eigen beheer hebben kunnen we snelle levertijden hanteren.

Aan de hand van het logo laten wij naar wens transfers maken die we vervolgens met de beste machines en de juiste technieken op de kleding drukken. De transfers kunnen van 1 kleur tot full colour worden gemaakt, we denken dan ook graag mee voor een mooi ontwerp voor op de bedrijfskleding.

Bedrukken van kleding bij Graafstra bedrijfskleding Oosterwolde

AANBOD

Een breed assortiment werkkleding met specifieke eigenschappen

Vlamvertragende kleding

Overalls, bodybroeken, bretelbroeken

Werkjassen en werkbroeken

Zorgkleding

Schilderskleding

High visibility kleding