BEDRUKKEN OF BORDUREN

GEPERSONALISEERDE BEDRIJFSKLEDING

DUIDELIJK ZICHTBAAR AANWEZIG

Je bedrijfskleding personaliseren in eigen kleuren en met eigen bedrukt of geborduurd logo

In de winkel kies je de kleding die je voor je bedrijf of personeel wilt. Wanneer we samen het gewenste kledingpakket hebben samengesteld is het tijd om de bedrijfskleding te personaliseren naar wens met bijvoorbeeld het logo of andere bedrijfsgegevens. De kleding wordt bedrukt of geborduurd met je bedrijfslogo of -gegevens. 

Wanneer je als bestaande klant bij Graafstra Bedrijfskleding komt hebben we in de meeste gevallen de logo’s op voorraad liggen en kunnen we snel overgaan tot leveren van de kleding.

Zichtbaar voor iedereen

Snelle levering door eigen drukkerij

Bijna alle kleding is te voorzien van logo

Bedrukken van kleding bij Graafstra bedrijfskleding Oosterwolde

Bedrukken van kleding

Graafstra bedrijfskleding heeft een eigen drukstudio waar we uw bedrijfskleding zelf bedrukken.

Doordat we het bedrukken in eigen beheer hebben kunnen we snelle levertijden hanteren. Aan de hand van het logo laten wij naar wens transfers maken die we vervolgens met de beste machines op de kleding drukken. De transfers kunnen van 1 kleur tot full colour worden gemaakt, we denken dan ook graag met u mee voor een mooi ontwerp voor op uw bedrijfskleding.

Bedrijfskleding laten bedrukken? Kom naar Graafstra Bedrijfskleding Oosterwolde

Borduren van kleding

Wilt u een wat chiquere uitstraling voor uw bedrijfskleding, dan kan het borduren van uw logo een goede optie zijn.

Wij werken samen met de beste borduurstudio’s. Door korte lijnen en goede samenwerking kunnen we hierdoor snel een prachtig resultaat realiseren. Aan de hand van uw logo wordt er een borduurkaart ontworpen. Het logo wordt vervolgens geborduurd met een kleurecht en slijtvast garen (keuze uit 400 kleuren) die wasbaar zijn tot 95 graden.

Bedrijfskleing laten borduren? Kom naar Graafstra Bedrijfskleding Oosterwolde

Bedrijfskleding voor elke branche

Wij ontvangen je graag in onze winkel voor een passend advies.
Samen kijken wij wat het beste pakket voor je bedrijf is. Liever bij jou op locatie? Geen probleem, we komen graag langs.