PBM

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Veiligheid voorop

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke branche met eigen logo

Bedrijfskleding moet lekker zitten, maar in verschillende branches en diverse sectoren vooral veilig zijn. Bij Graafstra Bedrijfskleding kun je terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen voor jezelf en je collega’s.

o.a. verkrijgbaar bij Graafstra zijn veiligheidshelmen, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming kunt u bij ons vinden van verschillende merken waaronder: 3M, Hellberg, Oxxa en PSP.

Bij Graafstra zijn we op de hoogte van de veiligheidseisen en daarom helpen wij graag je bij het vinden van het juiste kledingpakket voor jou en de medewerkers.

Bij ons vind je, naast PBM, vele merken bedrijfskleding. Kijk eens rond.

Persoonlijke aandacht

Veiligheid voorop

BEDRIJSKLEDING IS MAATWERK

Personalisatie

Bedrukken of borduren?

persoonlijke beschermingsmiddelen bij Graafstra Bedrijfskleding

Wanneer we samen de kleding en het gewenste kledingpakket hebben samengesteld is het tijd om de bedrijfskleding te personaliseren naar wens met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of andere bedrijfsgegevens.

De kleding wordt bedrukt of geborduurd met het bedrijfslogo of -gegevens. Wij laten je graag zien hoe we samen een eindresultaat behalen waar we allemaal tevreden mee zijn en waar je trots op kunt worden!

Laat uw kleding bedrukken bij Graafstra Bedrijfskleding

Bedrukken

Graafstra bedrijfskleding heeft een eigen drukstudio waar we jouw bedrijfskleding zelf bedrukken.

Doordat we het bedrukken in eigen beheer hebben kunnen we snelle levertijden hanteren

Aan de hand van het logo laten wij naar wens transfers maken die we vervolgens met de beste machines en de juiste technieken op de kleding drukken. De transfers kunnen van 1 kleur tot full colour worden gemaakt, we denken dan ook graag mee voor een mooi ontwerp voor op de bedrijfskleding.

Borduren

Wil je een iets andere (chiquere) uitstraling van de bedrijfskleding, dan kan het borduren van het logo een goede optie zijn.

Wij werken samen met de beste borduurstudio’s. Door korte lijnen en goede samenwerking kunnen we hierdoor snel een prachtig resultaat realiseren.

Aan de hand van het logo wordt een borduurkaart ontworpen. Het logo wordt vervolgens geborduurd met een kleurecht en slijtvast garen (keuze uit 400 kleuren) die wasbaar zijn tot 95 graden.

Snijplot / printen

De techniek met snijfolie of geprinte transfers is iets anders, maar komt over het algemeen op hetzelfde neer als bedrukken. Ook hier laten we uw logo uitsnijden of printen en in eigen drukstudio bedrukken.

Doordat we het bedrukken in eigen beheer hebben kunnen we snelle levertijden hanteren.Kom eens langs en maak een afspraak met één van onze adviseurs. We zijn je graag van dienst.

Heb je vragen over het aanleveren van de logo’s? Neem dan contact op met één van de medewerkers.

Bedrijfskleding voor elke branche

Wij ontvangen je graag in de winkel voor een passend advies.
Samen kijken wij wat het beste kledingpakket is. Geen tijd voor onze winkel? Dat hoeft geen probleem te zijn, we komen graag langs.